iRobot 880

DKK 5,500.00

Kategori: . Tags: , , .

iRobot 880 -2014 model

Den nye Roomba 880 vil rense dine gulve, som ingen støvsuger har gjort det før. Det nye Aeroforce-system gør, at Roomba 880 fjerner op til 50% mere støv, hår og snavs fra alle gulvtyper. En helt ny generation af den absolut mest populære støvsuger, opdateret med alt fra nyt børstesystem til forbedret software.

Beskrivelse

Roomba 880 har Aeroforce-teknologi. Aeroforce bruger en kombination af tre teknologier, og gør den ideel til hjem med allergikere og kæledyr. Roomba 880 sørger for at snavs, partikler og dyrehår bliver ført ind i en forseglet støvbeholder via et HEPA-filter.

– Tangle-Free Aeroforce Extractors: Forbedret børstesystem, der sikrer, at hår og skidt kommer ind i støvbeholderen. Designet i bøjeligt gummi med vinklede gummilameller betyder at hår og skidt ikke vil sætte sig rundt om rullerne men bliver flyttet sikkert om i støvbeholderen. Rullerne kan give sig meget så de kan tage større emner op.

– Airflow Accelerator: koncentreret luftstrøm vha. lukket luftkanal, som sikrer bedre opsamling af skidtet.

– High-Efficiency Vakuum: ny ekstra kraftig sugemotor der giver op til 5 x så meget sug som tidligere Roomba modeller.

Ubesværet rengøring

Aeroforce bruger tre teknologier til at levere den ideelle balance af vakuum suges og snavs udvinding. Ideel til hjem med kæledyr og allergikere, Roomba 880 fælder snavs, partikler og allergener ind i en forseglet, HEPA-filtreret bin. Det er sådan her Aeroforce virker:
Tangle-Free Aeroforce Extractors: Dual aftrækkere grab og nedbryde snavs og skidt fra enhver gulvtype med ingen hår tangles for dig.
Airflow Accelerator: Opretter en forseglet kanal, der koncentrerer luftstrømmen, tegne i mere snavs.
High-Efficiency Vakuum: Giver en 5X forbedring i luft strøm end tidligere Roomba generationer.
Roomba justerer automatisk mellem gulvtyper at rense tæpper, fliser, hårdttræ og laminatgulve. Spinding sidebørste renser snavs fra væg kanter.
  • Automatisk opladning: Roomba 880 returnerer automatisk til ladestationen efter endt rengøring.
  • Skemalægning: Roomba 880 kan programmeres til at starte automatisk alle ugens 7 dage.
  • iRobot XLife batteri: XLife batteriet giver dobbelt så mange rengøringer som tidligere Roomba-batterier – med andre ord går der dobbelt så lang tid før batteriet skal udskiftes.
  • Rum-til-rum funktion: Lighthouse-teknologien sørger for at Roomba 880 gør et rum 100% færdigt, før den automatisk fortsætter til det næste.
  • iAdapt rengøringsteknologi: En kombination af avanceret software, sensorer og rengøringsmoduler sikrer, at Roomba giver den mest effektive rengøring sammenlignet med andre modeller. Teknologien hjælper Roomba med at navigere sikkert rundt uanset hjemmets størrelse og udformning. Robotten vil dække arealet i det pågældende rum flere gange hvilket giver et perfekt resultat – hver gang.

Produkt information

Download Produkt information

Kurv